Casa keert terug naar Antwerpen

Casa Antwerpen
Foto RetailDetail

Na een afwezigheid van enkele jaren opent interieurwinkelketen Casa opnieuw een vestiging in het centrum van Antwerpen. Het gaat om een ware vlaggenschipwinkel op een toplocatie. De feestelijke opening is voor zaterdag 31 augustus.

 

Inspirerende presentaties

De nieuwe winkel opent op de Meirbrug, een uitloper van de Meir. De winkel zal de complete Casa-collectie presenteren en alle nieuwigheden als eerste in zijn assortiment hebben. Het pand kreeg een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde concept.

 

Casa verkoopt betaalbare feelgoodproducten in de categorieën decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. De keten besteedt veel aandacht aan de uitwerking van inspirerende presentaties in de winkels, waarbij klanten ideeën krijgen aangereikt voor het creëren van een gezellige thuis. Winkelmedewerkers zullen klanten daarbij adviseren en begeleiden.

 

De retailer startte in het voorjaar van 2017 met de implementatie van zijn strategisch masterplan Casa 20.20, een vernieuwde omnichannelstrategie met een aangepast winkelconcept, een vernieuwend assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse 'look & feel'. Momenteel heeft de Belgische retailer ruim 500 winkels in acht Europese landen.