Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin voor’ | RetailDetail

Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Winkelketen Intratuin lanceert het nieuwe initiatief ‘Leven in de Tuin’, waarbij ze de aandacht wil leggen op het belang van het leven in de tuin en hoe klanten het beste een natuurtuin kunnen maken.

Inspireren

Intratuin komt met ‘Leven in de Tuin’, omdat het merkt dat steeds meer klanten de stap zetten naar een tuin waar het leven op een natuurlijke manier zijn gang kan gaan. Met het nieuwe initiatief wil het mensen laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die de bodem, waterhuishouding, planten en dieren daarin spelen. Het bedrijf wil daarbij volwassen en kinderen inspireren.

 

‘Leven in de Tuin’ kwam tot stand in nauwe samenwerking met organisaties als De Vlinderstichting, De Nederlandse Bijenhouders Vereniging en Vogelbescherming Nederland, die natuurtuinen zien als de perfecte manier om bepaalde dieren in stand te houden. Het initiatief wordt op 10 november voor de eerste keer voorgesteld in Intratuin Heerhugowaard, maar zal meteen een landelijk initiatief zijn bij de keten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.