Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Winkelketen Intratuin lanceert het nieuwe initiatief ‘Leven in de Tuin’, waarbij ze de aandacht wil leggen op het belang van het leven in de tuin en hoe klanten het beste een natuurtuin kunnen maken.

Inspireren

Intratuin komt met ‘Leven in de Tuin’, omdat het merkt dat steeds meer klanten de stap zetten naar een tuin waar het leven op een natuurlijke manier zijn gang kan gaan. Met het nieuwe initiatief wil het mensen laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die de bodem, waterhuishouding, planten en dieren daarin spelen. Het bedrijf wil daarbij volwassen en kinderen inspireren.

 

‘Leven in de Tuin’ kwam tot stand in nauwe samenwerking met organisaties als De Vlinderstichting, De Nederlandse Bijenhouders Vereniging en Vogelbescherming Nederland, die natuurtuinen zien als de perfecte manier om bepaalde dieren in stand te houden. Het initiatief wordt op 10 november voor de eerste keer voorgesteld in Intratuin Heerhugowaard, maar zal meteen een landelijk initiatief zijn bij de keten.

Tags: