Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin voor’ | RetailDetail

Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Intratuin stelt ‘Leven in de Tuin' voor

Winkelketen Intratuin lanceert het nieuwe initiatief ‘Leven in de Tuin’, waarbij ze de aandacht wil leggen op het belang van het leven in de tuin en hoe klanten het beste een natuurtuin kunnen maken.

Inspireren

Intratuin komt met ‘Leven in de Tuin’, omdat het merkt dat steeds meer klanten de stap zetten naar een tuin waar het leven op een natuurlijke manier zijn gang kan gaan. Met het nieuwe initiatief wil het mensen laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die de bodem, waterhuishouding, planten en dieren daarin spelen. Het bedrijf wil daarbij volwassen en kinderen inspireren.

 

‘Leven in de Tuin’ kwam tot stand in nauwe samenwerking met organisaties als De Vlinderstichting, De Nederlandse Bijenhouders Vereniging en Vogelbescherming Nederland, die natuurtuinen zien als de perfecte manier om bepaalde dieren in stand te houden. Het initiatief wordt op 10 november voor de eerste keer voorgesteld in Intratuin Heerhugowaard, maar zal meteen een landelijk initiatief zijn bij de keten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.