Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen | RetailDetail

Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen

Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen

Sinds 1 november heeft de Woonboulevard Heerlen, met 120.000 m² één van de grootste in Nederland, er twee huurders bij: Pronto Wonen en Superkeukens hebben er een pand gehuurd.

Vijf jaar

De winkel van Pronto Wonen heeft een oppervlakte van 1.900 m², Superkeukens doet het met 1.100 m². Beide panden bestaan uit een begane grond en een verdieping. De bedrijven tekenden allebei een contract voor vijf jaar.

 

Pronto Wonen is een woonwinkelketen die meubels en accessoires verkoopt voor het hele huis. De keten heeft momenteel 29 filialen in Nederland. Superkeuken heeft dan weer meer dan 40 filialen in Nederland. Beide bedrijven maken deel uit van de Internationale Meubel Groep, waartoe ook Inhouse, DroomDomein, Profijt Meubel en Keuken Depot behoren. In totaal telt de groep, die zijn hoofdzetel heeft in Etten-Leur, 146 winkels in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.