Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen | RetailDetail

Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen

Pronto Wonen en Superkeukens op Woonboulevard Heerlen

Sinds 1 november heeft de Woonboulevard Heerlen, met 120.000 m² één van de grootste in Nederland, er twee huurders bij: Pronto Wonen en Superkeukens hebben er een pand gehuurd.

Vijf jaar

De winkel van Pronto Wonen heeft een oppervlakte van 1.900 m², Superkeukens doet het met 1.100 m². Beide panden bestaan uit een begane grond en een verdieping. De bedrijven tekenden allebei een contract voor vijf jaar.

 

Pronto Wonen is een woonwinkelketen die meubels en accessoires verkoopt voor het hele huis. De keten heeft momenteel 29 filialen in Nederland. Superkeuken heeft dan weer meer dan 40 filialen in Nederland. Beide bedrijven maken deel uit van de Internationale Meubel Groep, waartoe ook Inhouse, DroomDomein, Profijt Meubel en Keuken Depot behoren. In totaal telt de groep, die zijn hoofdzetel heeft in Etten-Leur, 146 winkels in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.