Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven | RetailDetail

Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

Hudson’s Bay op weg naar Eindhoven

De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay opent waarschijnlijk een Eindhovense vestiging in het voormalige pand van het failliete V&D: volgens sommige bronnen zijn de huurcontracten al getekend.

Nog niet bevestigd

Pandeigenaar Pensioenfonds Metaal en Techniek en Hudson’s Bay willen voorlopig nog niet bevestigen dat de warenhuisketen op weg is naar Eindhoven. Hudson’s Bay kondigde in mei van vorig jaar al aan dat het twintig winkels wil openen in Nederland, voorlopig zijn al dertien locaties bekend.

 

Als Hudson’s Bay zijn intrek neemt in het voormalige pand van V&D, dan zal dat na meer dan een jaar eindelijk opnieuw ingevuld worden. De winkel sloot immers op 13 februari 2016 de deuren, toen duidelijk werd dat er niet langer sprake was van een doorstart.

 

De eerste vestigingen van Hudson’s Bay werden al in mei van vorig jaar bekend gemaakt, maar het zal nog tot september duren voor die open gaan. Onder meer in Amsterdam, Breda en Tilburg staan er vestigingen gepland van Hudson’s Bay of outletformule Saks Off 5th.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.