Bouwmaat stapt in online verkoop | RetailDetail

Bouwmaat stapt in online verkoop

Bouwmaat stapt in online verkoop

Bouwmaterialenketen Bouwmaat heeft een eigen besloten webwinkel geopend. Professionals uit de bouwindustrie kunnen hier online bestellen uit een assortiment van negenduizend artikelen.

Volledige uitbesteding aan TopPak

Als groothandel bedient Bouwmaat alleen professionals: alleen geregistreerde en geverifieerde klanten kunnen dus inkopen doen in de webwinkel. De keten beschikt over een nationaal netwerk van 46 fysieke vestigingen en beschouwt de webwinkel als het 47e filiaal. Voor de opening van de webwinkel wordt samengewerkt met TopPak, een dochteronderneming van PostNL, dat de orders in de webwinkel in de praktijk gaat afwikkelen.

 

Bouwmaat heeft ervoor gekozen de volledige webwinkel uit te besteden. "Er liggen 9.000 verschillende artikelen op voorraad in het 14.500 m² grote distributiecentrum in Houten. Na ontvangst van de bestelling voert TopPak de orderpicking uit, verpakt de bestellingen, voegt de facturen en andere documentatie toe en verzendt het pakketje naar de klant. Als aanvullende dienst beheert TopPak ook de retouren van bestellingen", meldt TopPak in een toelichting.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma koopt Ierse franchisenemer uit

08/03/2018

De verkoopsovereenkomst tussen Intergamma en de CRH-groep is een feit. Het moederbedrijf van Gamma en Karwei zal voortaan meer dan de helft van zijn bouwmarkten, waarvan twintig in ons land, zelf beheren.

Intergamma splitst in twee groepen

09/02/2018

De overname van de winkels van CRH bij Intergamma heeft ervoor gezorgd dat de doe-het-zelfgroep zich in twee stukken heeft gesplitst. Acht aandeelhouders die niet akkoord zijn met de overname gaan immers voortaan hun eigen weg.

Intergamma neemt grootste franchisenemer over

07/02/2018

Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei, heeft de Van Neerbos Groep overgenomen. Die groep is met 156 vestigingen de grootste franchisenemer van Intergamma en is in handen van het Ierse CRH.

Ruzie Intergamma en Bricorama blijft aanhouden

01/12/2017

De problemen bij Intergamma rond de aandelen van CRH zijn nog steeds niet opgelost en nu lijkt de ruzie met de Franse aandeelhouder Bricorama helemaal uit de hand te lopen. Die laatste wil dat de Ondernemingskamer tussenbeide komt.

Opnieuw geen akkoord over onkruidverdelger glyfosaat

09/11/2017

Op 15 december verloopt de vergunning van glyfosaat, het hoofdingrediënt van de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup. De Europese Commissie wilde de vergunning met vijf jaar verlengen ‑ tegen de wil in van het Europees Parlement ‑ en had erop gerekend vandaag groen licht te krijgen van de lidstaten, maar dat plan mislukte.

Aandeelhouder Intergamma stapt naar de rechter

30/10/2017

Bricorama, minderheidsaandeelhouder van Intergamma, stapt naar de rechter. De Fransen zijn het immers niet eens met het verkoopproces van de aandelen van het Ierse CRH, dat bijna 50% van de aandelen van Intergamma in handen heeft.

Back to top