Karwei opent eigen webwinkel | RetailDetail

Karwei opent eigen webwinkel

Karwei opent eigen webwinkel

Ook Karwei heeft nu een webwinkel geopend met onder meer vloeren, gordijnen, gereedschap en tuinbenodigdheden. Verlichting en elektra worden op korte termijn toegevoegd aan de webwinkel. Zo probeert de bouwmarktketen een graantje mee te pikken van de groeiende online markt voor bouwmaterialen.

Ook afhaalpunten in alle bouwmarkten

Karwei volgt daarmee het voorbeeld van grote broer Gamma, die drie maanden geleden al de webwinkel opende. Eerder al voegde Bol.com klusmaterialen toe en opende Coolblue enkele gespecialiseerde winkels op het gebied van doe-het-zelf. Hoewel de klusmarkt ernstig te lijden heeft onder de economische crisis, worden webwinkels gezien als een manier om extra marktaandeel en omzet te veroveren.

 

Crosschannelmanager Laurens Miedema meldt dat de lancering van de webshop van Karwei precies op schema is gebeurd. Bestellingen via Karwei.nl worden door PostNL in heel Nederland bezorgd. Voor het afleveren van heel grote producten maakt de bouwmarktketen gebruik van Extra@Home. Eerder deze maand opende Karwei al in alle bouwmarkten afhaalpunten van PostNL.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken.