Karwei opent eigen webwinkel

Karwei opent eigen webwinkel

Ook Karwei heeft nu een webwinkel geopend met onder meer vloeren, gordijnen, gereedschap en tuinbenodigdheden. Verlichting en elektra worden op korte termijn toegevoegd aan de webwinkel. Zo probeert de bouwmarktketen een graantje mee te pikken van de groeiende online markt voor bouwmaterialen.

Ook afhaalpunten in alle bouwmarkten

Karwei volgt daarmee het voorbeeld van grote broer Gamma, die drie maanden geleden al de webwinkel opende. Eerder al voegde Bol.com klusmaterialen toe en opende Coolblue enkele gespecialiseerde winkels op het gebied van doe-het-zelf. Hoewel de klusmarkt ernstig te lijden heeft onder de economische crisis, worden webwinkels gezien als een manier om extra marktaandeel en omzet te veroveren.

 

Crosschannelmanager Laurens Miedema meldt dat de lancering van de webshop van Karwei precies op schema is gebeurd. Bestellingen via Karwei.nl worden door PostNL in heel Nederland bezorgd. Voor het afleveren van heel grote producten maakt de bouwmarktketen gebruik van Extra@Home. Eerder deze maand opende Karwei al in alle bouwmarkten afhaalpunten van PostNL.

Tags: