KlusWijs lanceert KlusWijs Home | RetailDetail

KlusWijs lanceert KlusWijs Home

KlusWijs lanceert KlusWijs Home

KlusWijs lanceert op 14 mei op de woonboulevard in Apeldoorn het concept KlusWijs Home, een testwinkel van 500 m² op de markt van woninginrichting.

Derde concept in één jaar tijd

KlusWijs Home wil naar eigen zeggen "met vakmanschap, inspiratie en informatie toegevoegde waarde bieden aan klanten en aan ondernemers in de doe-het-zelf". De winkel werkt met woonadviseurs, stylisten, thuisadvies en kan een klus voor behangen, schilderen of woninginrichting desgewenst volledig uitvoeren.

 

Franchiseorganisatie KlusWijs telt momenteel 31 bouwmarkten en startte vorig jaar al twee nieuwe formuleconcepten: KlusWijs Compact en KlusWijs Extra. Compact is ontwikkeld voor locaties tot maximaal 800 m² en richt zich op de assortimentsgroepen interieur, techniek en constructie. KlusWijs Extra is het winkelconcept voor een vestiging vanaf 3000 m², voor het complete bouwmarktassortiment in combinatie met de groepen dier, levend groen, kleding, hobby en wonen.

 

KlusWijs Bouwmarkt, nog een ander relatief nieuw concept, is voor een vvo vanaf 700 m². Naast de assortimentsgroepen van KlusWijs Compact brengt Bouwmarkt ook sanitair en 'buiten'. Dit concept werd door KlusWijs inmiddels vier jaar geleden gelanceerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Minder omzet maar meer winst voor Maxeda

23/07/2018

Maxeda, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Praxis en Brico, publiceerde zopas degelijke bedrijfsresultaten. In Nederland gaan de zaken beter dan in België. De groep wil groeien met kleinere stadswinkels.

Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.