Nieuwe directeur E-commerce Intergamma heet Lieke Luttmer | RetailDetail

Nieuwe directeur E-commerce Intergamma heet Lieke Luttmer

Nieuwe directeur E-commerce Intergamma heet Lieke Luttmer

Lieke Luttmer wordt op 18 mei aangesteld als de nieuwe directeur e-commerce bij Intergamma. Ze maakte de overstap van ING en vervangt bij het moederbedrijf van Karwei en Gamma Laurens Miedema.

Verhuis naar Karwei

Miedema was meer dan twee jaar en half actief bij Intergamma als crosschannelmanager en was zo mee verantwoordelijk voor de lancering van de webwinkels en de mobiele apps van Gamma en Karwei. Hij zorgde ook voor bestelzuilen in de fysieke winkels van de ketens, maar gaat nu aan de slag als marketingmanager bij Karwei. Dat nieuws heeft Miedema zelf bevestigd aan Twinkle.

 

Luttmer van haar kant was zever jaar verantwoordelijk voor digitale ontwikkeling bij ING. Daarvoor was ze ook al acht jaar aan de slag bij Albert.nl, waarvan twee jaar als e-commercemanager. Ze neemt bij Intergamma de taken over van Miedema, maar krijgt daarvoor dus een andere titel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.

Hornbach groeit boven de vier miljard euro omzet

23/03/2018

De Duitse bouwmarktketen Hornbach haalde in zijn vorige boekjaar, dat 28 februari afliep, meer dan vier miljard euro omzet. De totale omzetgroei bedroeg 5,1%: in Nederland was er dubbelcijferige groei, de Duitse thuismarkt stagneert.