Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

 Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

Praxis opent eind maart of begin april de derde winkel van Praxis om de Hoek in Den Haag. De bouwmarktketen begon eind maart jaar in de Amsterdamse Kinkerstraat met de nieuwe stadswinkelformule. De tweede winkel volgde in mei in Rotterdam.

 

Voor klusser uit de buurt

Praxis Om De Hoek in Amsterdam en in Rotterdam (500 vierkante meter) bieden voor de klusser uit de buurt een gericht assortiment voor de meest voorkomende, kleine doe-het-zelfklussen. Maar klanten kunnen bij Om de Hoek ook uit het volledige Praxis-assortiment producten voor grotere klussen bestellen via een bestelzuil in de winkel. De bestelling is dan af te halen in de winkel of thuis te bezorgen. Door deskundig personeel en een gericht productaanbod wil Praxis de klant snel helpen, zodat deze ook snel aan de slag kan.

 

De stadswinkel heeft verder nog een verfmengbalie, een klushoek met een grote werkbank, divers gereedschap, een sleutelservice, een gratis bandenoppompservice. Klanten kunnen er ook een gratis transportfiets lenen om de aankopen mee te vervoeren. Alles voor het gemak van de stadsbewoner dus, inclusief ruimere openingsuren: Praxis Om De Hoek is iedere avond tot zeven uur en op zondag open, en heeft een koopavond op donderdag.

 

De lancering van Praxis Om de Hoek volgde vorig jaar na het Compact-stadswinkelconcept waarmee Gamma in november 2014 startte. Ook ketens als Hornbach zien kansen in de stad: de formule experimenteert in Duitsland met kleinere Hornbach Compact-winkels.