Weer grootse hotelactie bij Kruidvat

Weer grootse hotelactie bij Kruidvat
Drogisterijketen Kruidvat verkoopt voor de vijfde keer hotelcheques in samenwerking met Fletcher Hotels. Klanten kunnen met de voucher voor 9,95 euro per persoon per nacht gaan overnachten.

Dat melden beide partijen in een persbericht. Vorig jaar kostte een voucher nog 12,49 euro, maar nu is de prijs teruggebracht naar het lagere niveau van de voorgaande jaren. "Een feestelijke jubileumprijs omdat we de actie alweer voor de vijfde keer organiseren", melden de partijen. Ook het aantal deelnemende hotels is verlaagd: vorig jaar deden ook andere hotels mee aan de actie, nu alleen nog de zestig hotels van Fletcher.

Kritiek van Consumentenautoriteit

De verkoop is dinsdagmorgen begonnen en geldt voor een verblijf in de periode van 18 september 2012 tot en met 31 mei 2013 (inclusief feestdagen) bij één van de deelnemende hotels. Boekingen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer en kan tot 28 februari 2013. Per boeking moet aan het hotel éénmalig vijf euro worden betaald voor reserveringskosten en toeristenbelasting.


De actie van vorig jaar kwam beide partijen op kritiek te staan van de Consumentenautoriteit. Volgens de instantie slaagden kopers er soms niet in een hotelkamer te boeken en werd er te onduidelijk gecommuniceerd over bijkomende kosten en andere voorwaarden. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie, zo staat nu in de voorwaarden.

Tags: