Weer grootse hotelactie bij Kruidvat

Weer grootse hotelactie bij Kruidvat
Drogisterijketen Kruidvat verkoopt voor de vijfde keer hotelcheques in samenwerking met Fletcher Hotels. Klanten kunnen met de voucher voor 9,95 euro per persoon per nacht gaan overnachten.

Dat melden beide partijen in een persbericht. Vorig jaar kostte een voucher nog 12,49 euro, maar nu is de prijs teruggebracht naar het lagere niveau van de voorgaande jaren. "Een feestelijke jubileumprijs omdat we de actie alweer voor de vijfde keer organiseren", melden de partijen. Ook het aantal deelnemende hotels is verlaagd: vorig jaar deden ook andere hotels mee aan de actie, nu alleen nog de zestig hotels van Fletcher.

Kritiek van Consumentenautoriteit

De verkoop is dinsdagmorgen begonnen en geldt voor een verblijf in de periode van 18 september 2012 tot en met 31 mei 2013 (inclusief feestdagen) bij één van de deelnemende hotels. Boekingen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer en kan tot 28 februari 2013. Per boeking moet aan het hotel éénmalig vijf euro worden betaald voor reserveringskosten en toeristenbelasting.


De actie van vorig jaar kwam beide partijen op kritiek te staan van de Consumentenautoriteit. Volgens de instantie slaagden kopers er soms niet in een hotelkamer te boeken en werd er te onduidelijk gecommuniceerd over bijkomende kosten en andere voorwaarden. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie, zo staat nu in de voorwaarden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

DIO-drogisterijen worden allemaal DA

16/10/2017

De Mosadex-groep heeft de toekomstplannen voor de ketens DIO en DA uit de doeken gedaan. Het plan is om in de toekomst beide ketens te laten verdergaan onder de naam van DA, DIO verdwijnt zo uit het straatbeeld.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Unilever heeft interesse in Estée Lauder

25/08/2017

Er gaan geruchten de ronde dat meerdere partijen interesse tonen in een overname van cosmeticabedrijf Estée Lauder. Daarbij zouden onder andere L’Oréal en Unilever een bod overwegen.

Back to top