Weer grootse hotelactie bij Kruidvat | RetailDetail

Weer grootse hotelactie bij Kruidvat

Weer grootse hotelactie bij Kruidvat
Drogisterijketen Kruidvat verkoopt voor de vijfde keer hotelcheques in samenwerking met Fletcher Hotels. Klanten kunnen met de voucher voor 9,95 euro per persoon per nacht gaan overnachten.

Dat melden beide partijen in een persbericht. Vorig jaar kostte een voucher nog 12,49 euro, maar nu is de prijs teruggebracht naar het lagere niveau van de voorgaande jaren. "Een feestelijke jubileumprijs omdat we de actie alweer voor de vijfde keer organiseren", melden de partijen. Ook het aantal deelnemende hotels is verlaagd: vorig jaar deden ook andere hotels mee aan de actie, nu alleen nog de zestig hotels van Fletcher.

Kritiek van Consumentenautoriteit

De verkoop is dinsdagmorgen begonnen en geldt voor een verblijf in de periode van 18 september 2012 tot en met 31 mei 2013 (inclusief feestdagen) bij één van de deelnemende hotels. Boekingen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer en kan tot 28 februari 2013. Per boeking moet aan het hotel éénmalig vijf euro worden betaald voor reserveringskosten en toeristenbelasting.


De actie van vorig jaar kwam beide partijen op kritiek te staan van de Consumentenautoriteit. Volgens de instantie slaagden kopers er soms niet in een hotelkamer te boeken en werd er te onduidelijk gecommuniceerd over bijkomende kosten en andere voorwaarden. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie, zo staat nu in de voorwaarden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

Back to top