B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt | RetailDetail

B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt

B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt

De B-Connect shop-in-shops die Media Markt een half jaar geleden opende bij de Bijenkorf, worden nu al omgebouwd en gaan gewoon verder als shop-in-shops van Media Markt.

Drie shop-in-shops

Momenteel zijn er drie zulke shop-in-shops, in de Bijenkorf-vestigingen in Amstelveen, Eindhoven en Rotterdam. Daar kunnen klanten terecht voor allerhande elektronica en mobiele abonnementen. Er wordt daarbij bewust gekozen voor producten van een hoge kwaliteit.

 

De eerste B-Connect werd in september van vorig jaar geopend en zou oorspronkelijk Saturn Connect gaan heten, maar die merknaam is volledig verdwenen in Nederland en dus kregen ook de shop-in-shops een andere naam. Nu gaan de shop-in-shops, net als de gewone Saturns, dus gewoon over in Media Markt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.