B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt | RetailDetail

B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt

B-Connect winkels de Bijenkorf worden Media Markt

De B-Connect shop-in-shops die Media Markt een half jaar geleden opende bij de Bijenkorf, worden nu al omgebouwd en gaan gewoon verder als shop-in-shops van Media Markt.

Drie shop-in-shops

Momenteel zijn er drie zulke shop-in-shops, in de Bijenkorf-vestigingen in Amstelveen, Eindhoven en Rotterdam. Daar kunnen klanten terecht voor allerhande elektronica en mobiele abonnementen. Er wordt daarbij bewust gekozen voor producten van een hoge kwaliteit.

 

De eerste B-Connect werd in september van vorig jaar geopend en zou oorspronkelijk Saturn Connect gaan heten, maar die merknaam is volledig verdwenen in Nederland en dus kregen ook de shop-in-shops een andere naam. Nu gaan de shop-in-shops, net als de gewone Saturns, dus gewoon over in Media Markt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.