BAS haalt ervaring met e-commerce bij Bol.com

BAS haalt ervaring met e-commerce bij Bol.com

Caspar Klinkhamer is overgestapt van Bol.com naar de BAS Group om er chief operating officer te worden. Hij moet er ervaring met e-commerce inbrengen. BAS beheert in Nederland de elektroketens iCentre, Dixons en MyCom, samen goed voor zo'n 200 winkels.

Via Blokker en Bol.com

Bij Bol.com was Klinkhamer directeur van de divisie elektronica, huishoudelijke artikelen en keukenproducten. Voordien was hij ook aan de slag als inkoopdirecteur bij Blokker en als algemeen directeur bij Toys “R” Us.

 

Bij BAS wordt hij verantwoordelijk voor marketing, verkoop, de samenstelling van het assortiment, operaties en personeel. Stichter en oprichter Steven Bakker blijft de strategie, de IT en de expansie aansturen.

 

Ervaring met e-commerce

BAS verwacht dat Klinkhamer vooral een pak ervaring inzake e-commerce inbrengt. “Caspar was voor ons de ontbrekende schakel om onze visie waar te maken”, zegt oprichter Steven Bakker van BAS.

 

“De klant oriënteert zich online, maar hij wil zich ook laten verrassen in de winkel en zal dus behoefte behouden aan persoonlijk advies, juist met elektronica”, aldus Klinkhamer.

Tags: