ElectronicPartner lanceert nieuw e-commerceplatform

ElectronicPartner lanceert nieuw e-commerceplatform

ElectronicPartner heeft een nieuw e-commerceplatform gelanceerd voor marketingformule EP:, waarbij elke EP-ondernemer het getoonde aanbod op de webshop kan aanpassen naargelang de wensen van de lokale klant.

 

100 lokale sites gekoppeld aan één shop

Het volledige assortiment dat door alle filialen van EP: gedeeld wordt, is te vinden op de webshop, maar daarnaast is er nu dus ook plaats voor het lokale aanbod. Zo worden er als het ware 100 individuele websites gekoppeld aan één webshop. Bovendien wordt de online vindbaarheid van alle lokale ondernemers op die manier aanzienlijk verbeterd.

 

Elke zelfstandige ondernemer kan ook zijn eigen website aanpassen op vlak van landingspagina’s, afbeeldingen en content. Het nieuwe design is bovendien volledig responsive en dus geschikt voor zowel desktop als mobiele apparaten.

 

“De site zal blijvend doorontwikkeld worden en er zullen functionaliteiten worden toegevoegd die de ervaring van de bezoeker en individuele meerwaarde van de ondernemer moeten verbeteren.” aldus Paul Mulders, Hoofd E-commerce ElectronicPartner Nederland.