ElectronicPartner lanceert serviceplatform

ElectronicPartner lanceert serviceplatform

ElectronicPartner heeft voor zijn ondernemers het online serviceplatform Service Partner gelanceerd. Consumenten kunnen op die website eenvoudig zoeken naar iemand die hen kan helpen met een technisch probleem.

Rechtstreeks contact met winkeliers

Op de nieuwe website kunnen consumenten zoeken doorheen de database van de aangesloten ondernemers van ElectronicPartner. Zo kunnen ze snel iemand vinden om hun toestel te repareren of in te bouwen. Via de website kunnen ze ook onmiddellijk offertes laten maken, als ze dat willen.

 

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven waarmee we onze ondernemers kunnen ondersteunen. Hierbij ligt vrijwel altijd de focus op de verkoop van producten, omdat dit de core business van onze organisatie is. Deze services hebben we nu centraal gezet en vermarkt, zodat we deze ook separaat kunnen aanbieden aan alle consumenten van Nederland. Online onderzoek heeft namelijk aangetoond dat hier een grote behoefte aan is", zegt CEO Benelux Evert C. Meeuwissen. "Uiteindelijk willen we dat elke consument die op zoek is naar service terecht komt bij een ondernemer van ElectronicPartner."

 

Op de website kunnen consumenten daarenboven reviews achterlaten over een bepaalde ondernemer en ze kunnen ook direct contact opnemen met hem.

Tags: