ElectronicPartner lanceert serviceplatform | RetailDetail

ElectronicPartner lanceert serviceplatform

ElectronicPartner lanceert serviceplatform

ElectronicPartner heeft voor zijn ondernemers het online serviceplatform Service Partner gelanceerd. Consumenten kunnen op die website eenvoudig zoeken naar iemand die hen kan helpen met een technisch probleem.

Rechtstreeks contact met winkeliers

Op de nieuwe website kunnen consumenten zoeken doorheen de database van de aangesloten ondernemers van ElectronicPartner. Zo kunnen ze snel iemand vinden om hun toestel te repareren of in te bouwen. Via de website kunnen ze ook onmiddellijk offertes laten maken, als ze dat willen.

 

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven waarmee we onze ondernemers kunnen ondersteunen. Hierbij ligt vrijwel altijd de focus op de verkoop van producten, omdat dit de core business van onze organisatie is. Deze services hebben we nu centraal gezet en vermarkt, zodat we deze ook separaat kunnen aanbieden aan alle consumenten van Nederland. Online onderzoek heeft namelijk aangetoond dat hier een grote behoefte aan is", zegt CEO Benelux Evert C. Meeuwissen. "Uiteindelijk willen we dat elke consument die op zoek is naar service terecht komt bij een ondernemer van ElectronicPartner."

 

Op de website kunnen consumenten daarenboven reviews achterlaten over een bepaalde ondernemer en ze kunnen ook direct contact opnemen met hem.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.