FreeBees schrapt Free Record Shop als partner

FreeBees schrapt Free Record Shop als partner

Spaarpgrogramma FreeBees stopt zijn jarenlange samenwerking met Free Record Shop. Vanaf 2 maart kunnen de spaarpunten niet meer worden ingewisseld bij de entertainmentketen voor gratis producten of korting op aankopen.

Wegens blijvende onduidelijkheid bij Free Record Shop?

Over de reden van de beëindiging van de samenwerking doet FreeBees geen uitspraken, maar volgens Entertainment Business liggen waarschijnlijk de huidige problemen bij Free Record Shop aan de grondslag van de maatregel.De toekomst van Free Record Shop lijkt ondertussen nog steeds ongewis: anderhalve week geleden werden opnieuw alle producten afgeprijsd met kortingen tot 70 procent.

 

Dit geldt zowel voor de voorraad die is overgebracht uit de inmiddels gesloten Belgische winkels als over artikelen die de Nederlandse winkels zelf op voorraad hebben. De kortingen moeten ervoor zorgen dat er toch rotatie in de winkels blijft, nu er al ruim zes weken geen nieuwe voorraad is geleverd.

 

FreeBees is het spaarprogramma van BP in Nederland, dat ook samenwerkt met ketens als Kijkshop en Sport 2000. Free Record Shop is op zijn beurt eigendom van investeerder ProCures, dat ook betrokken is bij de in moeilijkheden verkerende boekenketen Polare.

Tags: