Leapp werkt verder aan expansie | RetailDetail

Leapp werkt verder aan expansie

Leapp werkt verder aan expansie

Deze maand opent Leapp, de verkoper van refurbished producten van Apple, vier nieuwe filialen in binnen- en buitenland. Daarmee is het einde van de expansie nog niet in zicht. Onder andere in Nederland moeten er heel wat filialen bijkomen.

Vernieuwde webshop

Zaterdag openen nieuwe winkels in Arnhem en in Hasselt. Daarnaast komen er deze maand ook nieuwe vestigingen in Aken en Duitsburg. In Nederland zal Leapp zo groeien naar elf filialen, maar dat is volgens CEO Rogier van Camp nog niet voldoende.


Hij verwachtte ooit voldoende te hebben aan acht winkels in Nederland, maar ziet dat er nog steeds ruimte is voor uitbreiding. Hij mikt nu op ongeveer twintig winkels in Nederland, zo schrijft RetailNews. Van Camp verwacht ergens volgend jaar al aan dat aantal te geraken.


Ook online staan er veranderingen op til. Volgende maand zal er een nieuwe webshop komen met bijhorend backofficesysteem, waar meer dan een jaar aan is gewerkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.