Saturn wil vrouwen warm maken voor elektronica | RetailDetail

Saturn wil vrouwen warm maken voor elektronica

Saturn wil vrouwen warm maken voor elektronica

Elektronicaketen Saturn is een samenwerking aangegaan met Nelly.com om vrouwen warm te maken voor elektronica. Zo willen ze aantonen dat elektronicaproducten niet enkel bedoeld zijn voor mannen.

Trendgevoeliger

De samenwerking zal gestart worden op een High Heels Party van Nelly.com. Zo zal Nelly.com er een schoenententoonstelling organiseren, waarbij de schoenen met de hulp van Saturn onmiddellijk te bestellen zijn.

 

Saturn zal ook demonstraties en presentaties geven van een aantal producten. Die zullen niet op de avond zelf te koop zijn en dus lokt Saturn zo misschien een boel vrouwen naar zijn winkels. De vrouwen kunnen alvast wél de producten uitproberen op de avond zelf.

 

"Smartphones, camera's en tv's staan steeds vaker op het verlanglijstje van vrouwen. Niet zo gek als je je bedenkt dat elektronica tegenwoordig gezien mag worden in bijvoorbeeld ons interieur, of als fashion statement op straat. De markt voor elektronicaproducten is trendgevoeliger dan ooit. En zeg nu zelf: het volgen van trends kunnen vrouwen als de beste", verklaart PR-medewerkster Ruth Leijting.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.