Saturn wil vrouwen warm maken voor elektronica

Saturn wil vrouwen warm maken voor elektronica

Elektronicaketen Saturn is een samenwerking aangegaan met Nelly.com om vrouwen warm te maken voor elektronica. Zo willen ze aantonen dat elektronicaproducten niet enkel bedoeld zijn voor mannen.

Trendgevoeliger

De samenwerking zal gestart worden op een High Heels Party van Nelly.com. Zo zal Nelly.com er een schoenententoonstelling organiseren, waarbij de schoenen met de hulp van Saturn onmiddellijk te bestellen zijn.

 

Saturn zal ook demonstraties en presentaties geven van een aantal producten. Die zullen niet op de avond zelf te koop zijn en dus lokt Saturn zo misschien een boel vrouwen naar zijn winkels. De vrouwen kunnen alvast wél de producten uitproberen op de avond zelf.

 

"Smartphones, camera's en tv's staan steeds vaker op het verlanglijstje van vrouwen. Niet zo gek als je je bedenkt dat elektronica tegenwoordig gezien mag worden in bijvoorbeeld ons interieur, of als fashion statement op straat. De markt voor elektronicaproducten is trendgevoeliger dan ooit. En zeg nu zelf: het volgen van trends kunnen vrouwen als de beste", verklaart PR-medewerkster Ruth Leijting.

Tags: