Albert Heijn breidt distributiecentrum in De Meern uit

Albert Heijn breidt distributiecentrum in De Meern uit

Albert Heijn breidt distributiecentrum in De Meern uit

Albert Heijn heeft het Home Shop Center in De Meern, één van zijn landelijke distributiecentra voor online bestellingen, verbouwd en uitgebreid. De oppervlakte is er verdubbeld, waardoor er twee keer zoveel bestellingen kunnen worden verwerkt.

25.000 bestellingen per week

Het distributiecentrum heeft nu een oppervlakte van 10.800m², met onder andere een nieuwe productiehal en een nieuwe koelcel van 3.000m². Daardoor kan het versassortiment flink uitgebreid worden. “Het aantal klanten dat bij Albert Heijn online boodschappen doet blijft groeien. Door de uitbreiding van het Home Shop Center in de Meern kunnen we vanuit die locatie straks zo'n 25.000 bestellingen per week bij klanten thuis bezorgen”, zegt operationeel directeur Patrick Daniels.

 

In het distributiecentrum was al ruimte voor 500 werknemers en dankzij de uitbreiding worden er nog eens 200 nieuwe banen gecreëerd. Het vernieuwde distributiecentrum wordt vanaf zondag officieel in gebruik genomen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.