Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Supermarktketen Jumbo heeft in Rotterdam, in de Witte de Withstraat, een tijdelijke winkel geopend, waarmee het vooral de webshop en de nieuwe app in de belangstelling wil plaatsen.

 

Bestellen via streepjescode

De pop-up bestaat immers enkel uit afbeeldingen van de populairste producten, met daarbij een streepjescode. Klanten kunnen die code met de app van Jumbo scannen, waarna het product wordt toegevoegd aan hun online winkelwagentje.

 

Nadat de bestelling geplaatst is, kan de klant er voor kiezen om de boodschappen op te halen in een pick-up point of thuis te laten bezorgen. De pop-up is nog tot en met 30 maart te vinden in Rotterdam.

 

Met de pop-up wil Jumbo aan de Rotterdamse consument duidelijk maken dat het voor hen sinds begin dit jaar mogelijk is om in heel de regio boodschappen online te bestellen en aan huis te laten leveren.

 

Het is niet de eerste keer dat Jumbo met dergelijk initiatief op de proppen komt. In oktober 2016 opende het ook al een pop-up in een bushokje in Utrecht. Ook daar konden voorbijgangers toen streepjescodes van een aantal populaire producten scannen om ze zo via de webshop te bestellen.