Villa Chocola begint vierde winkel in Stadshart Amstelveen

Villa Chocola begint vierde winkel in Stadshart Amstelveen

Villa Chocola begint vierde winkel in Stadshart Amstelveen

Villa Chocola begint met een vierde winkel in Stadshart Amstelveen. Bezoekers kunnen in de nieuwe chocoaldewinkel van 45 m² terecht voor producten in bijzondere verpakkingen.

Versterken regionale positie

De komst van de keten betekent een logische aanvulling voor Stadshart Amstelveen, dat vorig jaar werd uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland. Manager Ben Verheijen: "In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. De komst van Villa Chocola maakt ons winkelaanbod nog completer. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio."

 

Eind september openden ook NZA (New Zealand Auckland) en Sport2000 al in het winkelcentrum. Er wordt momenteel gewerkt aan een overdekte Rembrandtpassage en een vernieuwing van het Stadsplein.

 

Het assortiment van de keten varieert van chocoladeproducten zoals repen, verse bonbons, seizoenchocolade en dieetchocolade tot wensdozen, geschenkdozen en wijnen. Villa Chocola wil chocolade en verpakkingen met een eigen vormgeving en uitstraling brengen. De keten had al vestigingen in Apeldoorn, Enschede en Almere.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.