Villa Chocola begint vierde winkel in Stadshart Amstelveen

Villa Chocola begint vierde winkel in Stadshart Amstelveen

Villa Chocola begint met een vierde winkel in Stadshart Amstelveen. Bezoekers kunnen in de nieuwe chocoaldewinkel van 45 m² terecht voor producten in bijzondere verpakkingen.

Versterken regionale positie

De komst van de keten betekent een logische aanvulling voor Stadshart Amstelveen, dat vorig jaar werd uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland. Manager Ben Verheijen: "In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. De komst van Villa Chocola maakt ons winkelaanbod nog completer. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio."

 

Eind september openden ook NZA (New Zealand Auckland) en Sport2000 al in het winkelcentrum. Er wordt momenteel gewerkt aan een overdekte Rembrandtpassage en een vernieuwing van het Stadsplein.

 

Het assortiment van de keten varieert van chocoladeproducten zoals repen, verse bonbons, seizoenchocolade en dieetchocolade tot wensdozen, geschenkdozen en wijnen. Villa Chocola wil chocolade en verpakkingen met een eigen vormgeving en uitstraling brengen. De keten had al vestigingen in Apeldoorn, Enschede en Almere.