Zeven nieuwe vestigingen van Specsavers op komst

Zeven nieuwe vestigingen van Specsavers op komst

Specsavers heeft een overeenkomst gesloten met vastgoedbedrijf Wereldhave, waarin het huurcontract van vijf winkels wordt verlengd, maar waarin ook zeven nieuwe vestigingen van de optiekketen staan.

 

Drie locaties bekend

Drie van de nieuwe winkels openen hun deuren in Amersfoort (winkelcentrum Emiclaer), Arnhem (winkelcentrum Kronenburg) en Maassluis (winkelcentrum Koningshoek). De overige locaties worden later dit jaar bekend gemaakt. De vijf winkels waarvan het huurcontract wordt verlengd zijn te vinden in Eindhoven (Woensel), Heerhugowaard (Middenwaard), Nieuwegein (Cityplaza), Purmerend (Eggert) en Roosendaal (winkelcentrum Roselaar).

 

"Door onze samenwerking met Wereldhave geven wij invulling aan onze groeiambitie om professionele oog- en hoorzorg nog dichterbij onze klanten aan te bieden. Wij streven ernaar om aankomend jaar meerdere nieuwe winkels te openen op A-locaties in grote- en middelgrote steden in Nederland. Het aanbod van Wereldhave sluit perfect aan bij onze wensen en behoeften en daarom zijn wij ontzettend trots op dit partnership.’’ aldus Remko Berkel van Specsavers Nederland.

 

"Ons partnership met Specsavers is het resultaat van een intensieve en constructieve zoektocht naar een win-winsituatie. Met zeven nieuwe winkels geeft Specsavers een sterk signaal van vertrouwen in de ontwikkelingen van onze centra. De formule sluit goed aan op het winkelaanbod en de behoeften van onze doelgroepen", voegt Pieter Polman van Wereldhave Nederland daar aan toe.